Мислите ли за празничната трапеза на ВЕЛИКДЕН?

Ако проверите какъв е липидният Ви профил между 20.03 – 14.04.2017, в периода 18.04 – 18.05.2017, може да повторите теста напълно безплатно, за да проверите дали холестеролът Ви се е повишил.

Великденските празници са време на радост, прекарано със семейството. От гастрономическа гледна точка обаче, те могат да представляват сериозно предизвикателство, особено за хората, които са склонни да мислят, че в тези моменти няма ограничения и абсолютно всичко им е позволено. Така те допускат да се натоварят с тежки храни, които са доста неприятна изненада за организма.

Първата стъпка към това да разберете за негативните последици от прекаляването с храна, а също и последващите основни заболявания, е да направите теста Липиден профил.

Този профил е съставен от група от 4 теста: триглицериди, общ холестерол, LDL – холестерол (лош) и HDL-холестерол (добър). Целта на профила е да определи риска от сърдечно – съдови заболявания.
Оценката на липидния статус, на метаболитните нарушения, на риска от атеросклероза, коронарна стеноза и инфаркт на миокарда е възмож-
на само чрез измерване на нивото на холестерол в кръвта.

ЗАПОВЯДАЙТЕ МЕЖДУ 20.03 – 14.04.2017 В ПУНКТОВЕТЕ НА SYNEVO, НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЛИПИДЕН ПРОФИЛ И СЛЕД ТОВА МОЖЕ ДА ГО ПОВТОРИТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО В ПЕРИОДА ЕДИН МЕСЕЦ СЛЕД ВЕЛИКДЕН, МЕЖДУ 18.04 – 18.05.2017, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ ДАЛИ ХОЛЕСТЕРОЛЪТ ВИ СЕ Е ПОВИШИЛ.

ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ БЕЗПЛАТНОТО ТЕСТВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ДОНЕСЕТЕ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА ОТ ПЪРВИЯ ПРЕДВЕЛИКДЕНСКИ ТЕСТ И ТАЛОН, КОЙТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА РЕЦЕПЦИЯТА.

Промоцията е насочена към пациенти, които искат да проверят здравословното си състояние с превантивна цел и които не разполагат с направление от лекар.